top of page

Supraveghere video si Securitate

supravegehre video cctv
security-cctv-camera-office-building.jpg

Supraveghere video

Supravegehre video CCTV si IP

Sisteme de Supraveghere Video. Veltol Security Systems instalează sisteme de supraveghere video care sunt menite să monitorizeze in timp real, evenimente si persoane, cât si ulterior, prin stocarea inregistrărilor, imaginilor video pentru o anumită perioadă de timp. Aceste sisteme sunt proiectate de specialistii nostri in functie de necesitatile obiectivului asigurat si cerintele clientilor, cu scopul obtinerii celor mai bune solutii tehnice de securitate

Sisteme de supraveghere video cu circuit inchis (CCTV) cu sau fara optiunea avansata de inregistrare prin DVR (Digital Video Recorder). Presupune existenta unei camere de control in aproprierea perimetrului supravegheat. Potrivit pentru banci, magazine, etc.

Sisteme de supraveghere video pe baza de IP care permit atat stocarea informatiei, prin optiune NVR (Network Video Recorder) cat si accesarea si coordonarea camerelor de supraveghere de la distanta prin internet. Potrivita pentru locatii in care montarea cablurilor este dificila si pentru locatii unde reteaua informatica exista deja.

CE OFERIM

  • Sisteme de supravegehre CCTV

  • Sisteme de supraveghere prin IP

  • Proiectare sisteme de securitate

  • Cablare şi instalare echipamente e supraveghere și senzoristică

  • Programe de control și Video-Analiză

  • Realizare dispecerate de control și supraveghere

  • Punerea în funcţiune

  • Documentarea „As-built” a sistemului executat

supravegehre video cctv
supravegehre video cctv
supravegehre video cctv
supravegehre video cctv

Anti-Efractie

Sisteme de securitate anti-efractie

Sisteme de Detectie Efractie. Instalam sistemele de securitate antiefractie care indeplinesc rolul de protejare a persoanelor, bunurilor si valorilor aflate intr-un spatiu bine delimitat, astfel incât nevoia de securitate sa fie satisfacuta in proportie de 100%.

In situații critice, reacția imediată la pericol este cel mai important factor, si adesea ne poate salva viața. Sistemele Anti-Efracție identifică pericolul in căteva secunde, va transmite un avertisment si activează toate procedurile pre-programate, prevenind astfel un prejudiciu cauzat de o efracție.

Sistemele de detecție și alarmare la efracție și agresiune sunt instalații compuse dintr-unul sau mai multe echipamente de centralizare și semnalizare (numite centrale de efracție), detectoare specifice, dispozitive personale de alertare, dispozitive de activare / dezactivare a supravegherii in partiții, dispozitive de avertizare sonoră și optică, dispozitive de transmitere a alarmei la centre de recepție a alarmelor.

PARTENERI
supravegehre video cctv

STRATEGIE

Soluții optime și inovatoare

supravegehre video cctv

CALITATE

Software și Hardware

supravegehre video cctv
SOLUȚII PROFESIONALE

Soluțiile de securitate oferite de noi sunt de o calitate înaltă și oferim moduri de folosire User-Friendly pentru a putea întreține și funcționa cu sistemul integrat și pus în funcțiune.

Principalul colaborator al nostru fiind Bosch, Dahua și Axis pentru integrări complexe și inovative, totodată fiind și modulare pentru o extindere în viitor sau integrări ulterioare.

Gama de produse și soluțiile oferite pentru clienții noștri sunt complete, cuprinzănd tot necesarul unui sistem de securitate modern și funcțional la cele mai inalte standarde.

Soluții și servicii complete pentru tine și afacerea ta!

supraveghere video cctv

Ai un proiect de realizat ?

Te ajutăm noi până la ultimul pas.

Servicii complete la cheie!

v2 with slogan.png
bottom of page