top of page

Instalatii Electrice

instalatii electrice
instalatii electrice

Instalatii electrice

Instalatii electrice profesionale si industriale

Oferim soluții optime de proiectare și execuție la nivel acreditat în industria instalațiilor electrice industriale și comerciale, soluții inovative de viitor și de calitate

Suntem o firmă atestată ANRE, devenind o bază solidă in atingerea rezultatelor operaționale ale firmei, respectănd cu strictețe legea și oferind doar instalații de calitate cu un aspect estetic plăcut și cu o mare rezistență în timp. Noi vă oferim posibilitatea de realizat instalatii electrice interioare de calitate, net superioară, pentru că totul este mult mai usor cu Veltol TECH. Ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru tine, de aceea executăm proiectele de instalații cu maximă atenție la detalii și profesionalism.

Doar in acest fel, vom obtine rezultatele dorite atăt pentru clienții noștri, căt și pentru noi ca echipă. Suntem deosebit de incăntați cănd observăm ca unii clienți ne solicită peste ani și ani, cu aceeași incredere și aprecierea de altădată. Acesta este incă un motiv in plus să fim increzători in viitor și să ne bucurăm așa cum se cuvine de renumele pe care ni l-am căștigat cu multă muncă și implicare.

Noi ne-am remarcat ca fiind o companie de renume pe plan național, datorită profesionalismului de care am dat dovadă și seriozității cu care ne implicăm in fiecare proiect.

CE OFERIM

  • Proiectare instalații electrice

  • Proiectare instalații de iluminat inteligente

  • Proiectare sistem de automatizare

  • Cablare şi instalare echipamente electrice

  • Instalații electrice industriale de j.t.

  • Realizare interfaţă grafică de comandă şi monitorizare

  • Punerea în funcţiune

  • Documentarea „As-built” a sistemului executat

instalatii electrice
instalatii electrice
PARTENERI
instalatii electrice

STRATEGIE

Soluții optime și inovatoare

instalatii electrice

CALITATE

Software și Hardware

bms-automatizari
SOLUȚII PROFESIONALE

Soluțiile oferite de noi sunt de o calitate înaltă și oferim un Design final User-Friendly pentru a putea întreține și funcționa cu sistemul integrat și pus în funcțiune.

Principalul colaborator al nostru fiind Eaton pentru integrări complexe și inovative, totodată fiind și modulare pentru o extindere în viitor sau integrări ulterioare.

Gama de produse și soluții oferite pentru clienții noștri sunt complete, cuprinzănd tot necesarul unuei instalații electrice, senzoristică, controlere, tablouri, cablaj, contorizare și sisteme/copuri de iluminat moderne.

Soluții și servicii complete pentru tine și afacerea ta!

instalatii electrice

Ai un proiect de realizat ?

Te ajutăm noi până la ultimul pas.

Servicii complete la cheie!

v2 with slogan.png
bottom of page