top of page

Sisteme

Detectie incendiu

detectie incendiu
detectie incendiu

Detectie incendiu

Soluții profesionale pentru Detecție incendiu

Compania noastră oferă servicii și soluții complete pentru sisteme de detecție și alarmare în caz de incendiu. Oferind soluții complexe cu integrări in programe specifice sau în sisteme de tip BMS pentru un control total de la distanță căt și soluții de automatizare de pornire/oprire scenarii sau consumatori în situații de urgență.

Avănd o experiență semnificativă în executarea sistemelor complexe, venim în ajutorul tău pentru a creea siguranța de care ai nevoie, împreună cu partenerii noștrii de la Bosch Security Systems, Polon Alfa și ESSER de la Honeywell.

Un sistem de detecție, semnalizare și avertizare incendiu este o instalație cu rol de protecție, având scopul de a detecta și semnaliza în cât mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate, precum și acela de a alarma personalul, echipele de pompieri și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă care pot ajuta la stingerea incendiului și la limitarea efectelor acestuia.

CE OFERIM

  • Proiectare sisteme de deteție

  • Proiectare tablou electric de automatizare

  • Execuţie tablou electric de automatizare

  • Cablare şi instalare echipamente de detecție și senzoristică

  • Programare centrale de detecție incendiu

  • Realizare interfaţe grafice de monitorizare

  • Punerea în funcţiune

  • Documentarea „As-built” a sistemului executat

  • Mentenanță periodică și realizare doumentație tehnică necesară la ISU

detectie incendiu
detectie incendiu
PARTENERI
detectie incendiu

STRATEGIE

Soluții optime și inovatoare

detectie incendiu

CALITATE

Software și Hardware

detectie incendiu
SOLUȚII PROFESIONALE

Soluțiile de detecție oferite de noi sunt de o calitate înaltă și oferim servicii complete pentru a putea întreține și funcționa cu sistemul integrat și pus în funcțiune.

Principalul colaborator al nostru fiind Bosch & Polon pentru integrări complexe și inovative, totodată fiind și modulare pentru o extindere în viitor sau integrări ulterioare.

Gama de produse și soluțiile oferite pentru clienții noștri sunt complete, cuprinzănd tot necesarul unui sistem de detecție și alarmare în caz de incendiu, senzoristică, tablouri, cablaj, proiectare și punere în funcțiune, după care vă oferim și soluție pentru mentenanța sistemelor puse în operă.

Soluții și servicii complete pentru tine și afacerea ta!

detectie incendiu

Ai un proiect de realizat ?

Te ajutăm noi până la ultimul pas.

Servicii complete la cheie!

Cere o ofertă acum!

veltol tech

Succes, Mesaj trimis!

bottom of page