top of page

Despre Noi

automatizari

Grupul Veltol Holding - a fost fondată datorită inițiativei a CEO-ul companiei, pentru a oferii servcii și soluții la nivel profesional în industria electrică / electronică, specilizată pe soluții de Building Management Systems - BMS.

Subgrupurile controlate:    Veltol Electrix

                                     Veltol Automatix

                                     Veltol Soft. Solutions

Datorită subgrupurilor controlate, putem acoperi eficient tot ansamblul energetic a unei clădiri, prin proiectare, execuție, materiale de calitate și management al Soft-ului, configurat conform cerinței.

 

Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate am câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și totodată am reușit să ne impunem pe piață datorită prețurilor competitive și calitatea serviciilor oferite.

Veltol Holding - este o companie tânără și dinamică, dezvoltată din pasiune pentru energia electrică si tehnologii inovative din această industrie, oferind soluții complete pentru management energetic, prin sisteme inteligente și de viitor.

Activănd in diferite domenii care se leagă, oferim servicii profesionale clienților noștrii, acoperind cu succes si pasiune viziunea noastră de a realiza o lume automatizată. Conceptul BMS este un sistem modular care se bazează pe un schimb rapid și eficient de informații între diferite componente si dispozitive implicate. Sistemul reprezintă un ansamblu de echipamente destinate controlului automat, supravegherii centralizate si locale a diferitelor subsisteme care echipează clădirea.

Succesul nostru se datorează faptului că CEO-ul companiei participă activ la fiecare lucrare  realizată de companie și din acest motiv garantăm pentru calitatea serviciilor și a lucrărilor efectuate. Tot așa partenerii noștri sunt aleși în funcție de calitate produselor, suntem reprezentanții a mai multor companii de renume din industria acoperită.

Compania se extinde într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Veltol este cel uman.

Noi credem în oameni și în viziuni, dorim să simplificăm viața de zi-de-zi oferind soluții inovatoare in lumea digitală.

Automatizari - Sisteme BMS - Instalatii electrice - Implementari Software

Viziunea Noastră
A crea o lume conectată și total automatizată!
bottom of page