top of page

Control accces

Pontaj

sistem de control acces
sistem de pontaj

Control acces si pontaj

Sisteme complete de control acces si pontaj profesional

Sisteme de Control Acces.  Un instrument de management si gestionare a intrărilor si iesirilor dintr-o anumită zonă sau clădire având misiunea de protejare a personalului, clădirilor, echipamentelor, depozitelor si datelor confidentiale..

Accesul intr-o companie nu trebuie să fie niciodată facilitat tuturor persoanelor, pentru ca managerii acestei firme riscă producerea de furturi sau, si mai grav, intrarea unor persoane cu scopuri violente. Multe companii apelează ca singura soluție de control a accesului în clădire la paznicii de la intrare, care stau în interior și îi chestionează pe toți cei care sunt necunoscuți și vor să pătrundă în incinta clădirii companiei. Cu toate că unii paznici sunt chiar antrenați să răspundă în fața oricărui pericol, acestia pot să fie păcîliți sau chiar depășiți numeric, caz în care intreagă companie poate fi in pericol.

Pontaj profesional pentru orele lucrate în cadrul unei companii, urmărește fectiv orele lucrate de către angajații tăi. pontajul fiind făcut automat la intrarea în incintă sau la intrarea în zona de lucru.

Soluții profesionale conectate le let cu softuri dedicate pentru acest scop.

CE OFERIM

  • Sisteme de control acces prin card

  • Sisteme de control acces prin cod

  • Sisteme de pontaj profesional

  • Cablare şi instalare echipamente de control acces și pontaj

  • Turnicheti de acces

  • Bariere de acces

  • Ticketting si control acces pe baza de plata

  • Porti automate

sistem de control acces
sistem de pontaj
PARTENERI
sistem de pontaj

STRATEGIE

Soluții optime și inovatoare

sistem de control acces

CALITATE

Software și Hardware

sistem de pontaj
SOLUȚII PROFESIONALE

Soluțiile oferite de noi sunt de o calitate înaltă și oferim un Design final User-Friendly pentru a putea întreține și funcționa cu sistemul integrat și pus în funcțiune.

Principalul colaborator al nostru fiind Bosch & ZKT pentru integrări complexe și inovative, totodată fiind și modulare pentru o extindere în viitor sau integrări ulterioare.

Gama de produse și soluțiile oferite pentru clienții noștri sunt complete, cuprinzănd tot necesarul unui sistem de control acces și pontaj, senzoristică, controlere, tablouri, cablaj, Software dedicat și punere în funcțiune.

Soluții și servicii complete pentru tine și afacerea ta!

sistem de control acces

Ai un proiect de realizat ?

Te ajutăm noi până la ultimul pas.

Servicii complete la cheie!

Cere o ofertă acum!

veltol tech

Succes, Mesaj trimis!

bottom of page